2 hackertámadás és 2 hét kényszerszünet után újra itt és fontos gondolatok a Freedomxpress üzletről.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: email

Furcsa, hogy néhány héten kétszer is feltörték az oldalt. Valaki nagyon nem szeretné, hogy elmondjam, hogy mennyire nagyszerű üzlet a Freedomxpress. De megoldottuk és már ez sem akadály.

Az elmúlt jó pár év a Freedomxpress üzlet előtt nekem egy útkeresés volt. Jó pár olyan üzletben voltam, ami messze nem az volt, amit szerettem volna. Nem értettem, hogy mi az üzenet, hogy miért kell ezt átélnem nekem.

Most már tudom. Azért, hogy értékelni tudjam a Freedomxpress üzletet. Láttam, hogy megjelentek azok az üzletek, amik az ígérték, hogy munka nélkül pénzt lehet keresni, mert napi, heti hozamokat fizet. Ezek az üzletek nagy pusztítást végeztek.

A Freedomxpress egy 21. századi üzlet, ami a jelen és a jövő kereskedelmére épít. Ez biztos jövőt adhat neked!

 

 

Értelmes emberek rájöttek arra, hogy ahhoz, hogy tartós, hosszútávú üzletet építsenek, olyat kell választani, ahol valódi termékek vannak. Én is rájöttem erre. De, én szerettem volna innovatív dolgot választani. Itt a Freedomxpress üzletben az e-kereskedelem az, amire az üzlet épül. Ez egy nagyon biztos jelent és jövőt jelenthet, nem csak neked, hanem a gyerekeidnek és az unokáidnak is.

 

Ha, érdekelnek a részletek, akkor nézd meg a videót a saját érdekedben most!

Ha még nem iratkoztál fel, hogy hozzájuss a teljes Freedom 3.0-ás prezentációért, akkor itt megteheted most!

 

 

Elindítottam a saját üzleti csoportomat. Ez a csoport az én üzleti tevékenységeimmel kapcsolatos információkat tartalmazza. Beleértve az online hálózatépítés oktatást és a Freedomxpress üzleti tevékenységeimet, kommunikációmat.

Továbbá megismerheted azokat az oktatási hanganyagaimat is,amiket napi szinten a munkatársaim kapnak. Lehetsz ennek a csoportnak úgy is tagja, hogy nem vagy Freedomxpress tag, csak egyszerűen érdekel a tevékenységem 

https://www.facebook.com/groups/acszoltanuzleticsoportja

 

Ha e–mailben akarsz érdeklődni, akkor ide írj:

[email protected]

Üdvözlettel

Ács Zoltán

Hozzászólás:

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top

Értesülj elsőként a Freedomxpress legfrissebb híreiről! Iratkozz fel és egyből megtudod a részleteket!

Email*
Név*